Vil du ha en smarttelefon med et godt kamera? Jeg sammenlignet iPhone 11 Pro Max med Galaxy S20 Ultra, og forskjellene er store

Smarttelefonprodusenter har sine egne ideer om hvordan et vakkert bilde ser ut og hvordan et kamera skal fungere. Jeg står bak det etter å ha sett på utallige bilder fra dusinvis av smarttelefoner gjennom årene.

Samsung og Apple, spesielt de to største selskapene i sektoren, har et helt annet bilde av hva et godt bilde er. For eksempel tar Samsung Galaxy S20-serien telefoner svært forskjellige bilder enn Apples iPhone 11.

IPhone 11 tar vakre, naturlige bilder som ikke ser for redigert ut. Men med Galaxy S20 er det en helt annen historie. Lysstyrken, kontrasten og skarpheten til bildene kastes opp og fargene er mye lysere. Dette gjør at bildene ser litt mer sprudlende ut.

Den ene er ikke bedre enn den andre, fordi folk har en annen stil når det gjelder bilder. Så det er helt opp til deg å velge hva du liker bedre.

Forfatterens notat: For denne historien brukte jeg iPhone 11 Pro Max og Samsung Galaxy S20 Ultra. Begge produsentene bruker forskjellig maskinvare for andre modeller, selv om de kommer fra samme serie. Men de tar ganske mye de samme bildene, noe som gjør bildene under representative for de andre modellene fra samme serie, som i tilfelle av Apples iPhone 11. I tillegg er dette de eneste to telefonene fra denne serien som jeg hadde da jeg laget denne historien. Mine kolleger hadde de andre modellene, men på grunn av de nåværende omstendighetene var det vanskelig å bytte dem
Samlet sett er det ingenting galt med dette bildet av iPhone 11 Pro Max. Blomsten er helt skarp, fargene er vakre og kontrasten er god. Det samme gjelder faktisk for alle bildene fra iPhone 11 Pro Max som du ser nedenfor.

Samsung Galaxy S20 Ultra
Dette bildet av Galaxy S20 er sinnsykt skarpt. Du ser detaljer du ikke ser på bildet av iPhone. Men hvis du ser på kantene av bladene, ser de litt mindre skarpe ut.

I tillegg kaster Galaxy S20 Ultra opp kontrasten og metningen betydelig, noe som gjør at bildet ser litt mer dramatisk ut.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *