Slik oppretter du en systemkopi i Windows

Windows er det mest brukte operativsystemet for PCer og bærbare datamaskiner, men nesten alle støter noen ganger på problemer. Systemet har derfor tusenvis av alternativer og innstillinger.

Selv om du kanskje ikke har alle disse innstillingene, er det nyttig å vite veien gjennom Windows. Spesielt hvis du har flere datamaskiner og annet utstyr hjemme, kan du gjøre mye mer enn du tror med litt ekstra kunnskap.

Kurset For administrative verktøy for hjemme tar du deg gjennom viktige nettverksinnstillinger og alternativer for å holde systemene dine sikre. På den måten er du alltid trygg hjemme.

Møt Z24 Academy, Business Insiders personlige utviklingsplattform.

En av de viktigste tingene når du sikrer datamaskinene hjemme er å lage en sikkerhetskopi av systemet. Du kan alltid gjenopprette en slik systemkopi av Windows.

Nedenfor forklarer vi i noen få trinn hvordan du enkelt oppretter en systemkopi i Windows 10.

Slik oppretter du en systemkopi i Windows 10
En systemkopi er viktig fordi det sikrer at du alltid har en kopi av Windows 10-partisjonen og oppstartspartisjonene som trengs for å starte systemet. Det er derfor lurt å sikkerhetskopiere det regelmessig.

Opprette en systemkopi er litt skjult i Windows. Den raskeste metoden er å bruke kommandoen sdclt. Åpne startmenyen og skriv inn kommandoen «sdclt», og trykk deretter Enter.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *