Oberfranken sorterer ut sammenbrudd vaksine

I Oberfranken hadde det vært problemer med kjølingen av Corona-vaksinen. De ansvarlige ønsket først å vaksinere ham – og har nå bestemt seg for å ombestemme seg.

I motsetning til kunngjøringer om det motsatte, brukes ikke sammenbruddsvaksinen fra den første leveransen i Oberfranken. Som et resultat forblir 1000 cans i depotet, som bekreftet av en talsmann for Lichtenfels distriktskontor. Alle de regionale statsrådene i Oberfranken som ble rammet av sammenbruddet i kjølekjeden, hadde i fellesskap bestemt seg for at det ble utarbeidet en tilsvarende erklæring. Bare i byen og distriktet Bamberg hadde det ikke vært noen tilsvarende problemer.

Ved starten av den bayerske vaksinasjonskampanjen på søndag hadde det vært problemer med kjøling i Oberfranken – vaksinen må fryses ved ekstreme temperaturer rundt minus 70 grader.

Newsblog om Covid-19: All den nyeste informasjonen
I Tyskland: RKI rapporterer 348 dødsfall – nå mer enn 30.000 Corona dødsfall
«Tar frykt»: CDU-politiker krever vaksinasjonskampanje av ARD og ZDF
Som regjeringen i Oberfranken først hadde uttalt, bekreftet produksjonsselskapet Biontech likevel kvaliteten på vaksinedosene etter en gjennomgang og slapp ut dosene. Av denne grunn var det opprinnelig planlagt å bruke vaksinasjonsdosene i løpet av mandagen, spesielt i gamle folks og sykehjem. Det ser imidlertid ut til at de ansvarlige nå har bestemt seg mot det.

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *