Mick Schumacher: «Ikke vær for skremt»

Det tyske juniorhåpet vil være på gass i Formel 1 fra neste sesong. Før det snakket han igjen om hva som kunne vente ham der – og farens store prestasjoner.

Formel 1-deltaker Mick Schumacher er ikke redd for fremtidige dueller med verdensmestere som Lewis Hamilton, Sebastian Vettel eller Fernando Alonso. «Du må ikke bli for skremt av det. Til slutt er det bare mennesker,» sa 21-åringen til Bild am Sonntag: «De har åpenbart gjort noe super-flott i sporten, men du må fortsatt gjøre ditt beste og kjøre så hardt, men rettferdig som i alle andre kategorier så langt.»

Når han konkurrerer mot de beste syklistene i verden for første gang i motorsportkongeklassen i begynnelsen av sesongen i Melbourne i mars, vil det være «veldig følelsesmessig», mener sønnen til Formel 1-verdensmester Michael Schumacher.

Om sin far: «Det beste som noensinne har vært i idretten»
Hans far er rett og slett «den beste noensinne i sporten», for den regjerende Formel 2-mesteren, så hvorfor skulle jeg ønske å trekke meg fra ham?»

Schumacher skal konkurrere om Haas-stallen i 2021, nest siste gang i konstruktør-VM forrige sesong. Schumacher bør og kan modnes med det amerikanske laget – og det er det han ønsker: «Mitt mål er å lære og forstå så mye som mulig, slik at vi kan gå videre så raskt som mulig og miste så lite tid som mulig.»

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *