Menn går 12 timer for redningsoperasjon

I Australia hadde en gruppe mennesker satt seg fast i flomvann med bilen sin. Tre av de innsatte gikk i 12 timer for å få hjelp til en far og hans ti år gamle sønn.

Tre passasjerer har vært til fots i ca 12 timer, ifølge medierapporter, for å få hjelp til en far og hans 10 år gamle sønn i den australske delstaten Queensland. Gruppen på fem var på reise i et avsidesliggende område vest for byen Mount Isa da bilen deres ble sittende fast i flomvann søndag kveld, meldte lokale medier tirsdag. Tidligere hadde kraftig regn falt.

Gruppen tilbrakte natten i bilen før tre av dem kom seg til Mount Isa tidlig mandag morgen. Etter en 50 kilometer lang spasertur ankom trioen den lokale politistasjonen sent på ettermiddagen og viste seg på et kart hvor deres reisefølge var strandet. » (Informasjonen) var veldig nøyaktig, noe som gjorde vårt arbeid veldig enkelt,» Todd Noble av det lokale sivilbeskyttelsesbyrået fortalte ABC radio.

Ved hjelp av et redningshelikopter sendt, ble far og sønn endelig brakt i sikkerhet om kvelden. Helikopterpilot Russell Proctor sa at mannskapet fant de to som satt på taket av kjøretøyet. De trengte derfor ikke medisinsk behandling. «Dette var den tredje hendelsen på 24 timer hvor en bil ble sittende fast i flomvannet,» abc sitert en talsmann for politiet som sier. «Når regntiden begynner, må du planlegge reisene dine veldig bra, spesielt på uasfalterte veier.»

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *