Hvordan corona krisen er drivstoff online supermarked salg: dette er trendene i USA som du ikke bør gå glipp av som en nederlandsk kjenner

Koronakrisen har ført til en tvungen, radikal endring i kundeatferden enkelte områder. Som i online dagligvaremarkedet. I ett fall swoop, det har vært et stort fokus på online shopping.

I Nederland forventes supermarkedsalget å vokse dobbelt så fort i år som før coronavirusutbruddet. På grunn av begrensningene i serveringsbransjen, gjør forbrukerne mer shopping uansett, men online bestilling er også på vei oppover. Grunn til, for eksempel, websuper Picnic å raskt åpne et nytt distribusjonssenter.

Over hele verden folk prøver å begrense kontakten med andre, og så det er flere forbrukere som har kjøpt dagligvarer online for første gang de siste månedene.

har gjort en analyse for det amerikanske markedet som viser at 10% av amerikanske forbrukere nå regelmessig bestiller dagligvarer på nettet. Det er slående at eldre generasjoner som tidligere ikke handlet på nettet så raskt, også takler.

De store amerikanske supermarkedkjedene ser dette også og gjør sitt beste for å dra nytte av dette potensialet og skalere det opp. Resultatet? Et svært konkurranseutsatt marked. Både etablerte kjeder og nye aktører i markedet utvider sine tilbud i pickups og levering i et forsøk på å få markedsandeler.

Hver bruker sin egen måte å oppnå suksess på. For eksempel, Amazon er avhengig av sin e-handel og oppfyllelse evner til å tilby en rekke online dagligvaretjenester, mens Walmart bruker sine fysiske butikker til sin fordel. Andre, som Aldi, samarbeider med andre parter i USA for å tilby sine tjenester.

I den ser Business Insider Intelligence på flere amerikanske supermarkedkjeder. Hva tilbyr de hente- og leveringsalternativer? Forskerne analyserer de ulike konkurrentene, hvor lønnsomme løsningene er og hvordan fremtiden ser ut.

Rapporten inneholder også en analyse av Business Insider Intelligence analytiker Daniel Keyes. Han vil vurdere virkningen av coronavirus på de amerikanske online supermarkeder.

Selskapene nevnt i dette: Aldi, Amazon, Costco, Ford, Instacart, Kroger, Ocado, Postmates, Target, Walmart, Whole Foods

Noen få viktige take-aways fra rapporten:
Online shopping dekker fortsatt en relativt liten del av markedet, men vokser raskt. Om lag 10 prosent av amerikanske forbrukere sier de regelmessig handle online for dagligvarer.
Verdien av det amerikanske online dagligvaremarkedet har vokst fra $ 12 milliarder i 2016 til $ 26 milliarder i 2018. Og det er fortsatt god plass til å vokse, som supermarkeder i USA totalt $ 632 000 000 000.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *