Haaland avslører sine tøffeste motstandere

I hjemlandet ble BVB-keeper Erling Haaland kåret til Årets idrettsutøver. Den eksepsjonelle spissen ble spurt spørsmål av andre profesjonelle idrettsutøvere. Blant annet hans retur til banen.

Som en del av prisen for beste idrettsmann i Norge, snakket Dortmunds toppspiss Erling Haaland med den norske dagsavisen Verdens Gang. Han ble spurt spørsmål av andre vellykkede utøvere fra hjemlandet.

Norges nye landslagstrener Stale Solbakken, som tidligere var trener for FC Köln, ville vite når han ville være i form igjen fra den foreløpig skadde angriperen. Haaland: «Veldig snart». Han føler seg ganske bra og sikter mot sesongåpningen mot VfL Wolfsburg 3. januar for sin retur til banen, annonserte BVB-keeperen.

Haaland navngir sine tre beste forsvarere
På spørsmål om tipset til unge fotballspillere, sier 20-åringen: – For meg handler det alltid om å ha det gøy med fotball. Jeg liker å vinne kamper og score mål. Så jeg prøver å gjøre det så ofte som mulig. Når jeg ikke lenger har det gøy på banen, er det ingen vits for meg å spille lenger.»

På spørsmål om hvem hans tøffeste motstander var, fremhevet han ikke eksplisitt noen, men sa: «Jeg har hatt mange sterke forsvarere. De tre beste i verden er etter min mening Sergio Ramos, Virgil van Dijk og Kalidou Koulibaly. Dette er tre gode og intelligente forsvarere.»

«Det er slik jeg tenker»
Spisskollega Ada Hegerberg fra Olympique Lyon ville vite om Haaland hadde en spesiell rutine før og spesielt etter kampene.

Haaland: – Jeg har ikke tid til å se tilbake på en kamp. Og hvis du gjør det, er det en fare for at du tenker for mye. Det er det vanskeligste for en fotballspiller, du kan raskt krampe i hodet.» Den 1,94 meter lange blusen fortsatte: «Hvis du har spilt elendig, sier jeg bare til meg selv: «I neste kamp viser du det til disse idiotene». Det er det jeg tror.’

 

Add a Comment

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *