Anskaffelse og markedsføring er nå ekstra viktig: slik kan du konkurrere med CRM

Pass på å gjøre stedet, det synes å være en normal refleks i denne dag og alder.

Likevel er det viktig å ikke miste av syne på lang sikt som selskap. Faktisk, akkurat nå kan det være interessant å fokusere på oppkjøp og CRM markedsføring. Selvfølgelig, du ønsker ikke å gå tom for bestillinger eller kunder.

Fordi alle jobber hjemmefra, har arbeidet til mange salgsregnskapsførere kommet for å se litt annerledes ut. Å gjøre kaldt oppkjøp, og dermed bringe inn nye kunder, er mindre av en prioritet for mange selskaper i øyeblikket. I stedet fokuserer de på eksisterende kunder, kunderelasjoner og oppbevaring.

Hvis du nå arbeider med oppkjøp og markedsføring av senere, du vil snart være i stand til å komme i gang når verden går av låsen igjen og konkurrentene er ett skritt foran.

Et CRM-system kan hjelpe deg med dette. En CRM er ikke bare et kundestyringssystem, men også svært egnet til å støtte oppkjøp og markedsføring. På denne måten finner du nyttige funksjoner i programvaren som lar deg gjøre dette arbeidet effektivt.

Dette er de beste løsningene for oppkjøp og CRM-markedsføring:
monday.com
Med monday.com automatiserer du den daglige rutinen til kundeadministrasjonen. Organiser, følg opp og selg sammen med teamet ditt i et visuelt tiltalende verktøy. Følg 2,8 mln andre lag og også gjøre salget gjennomsiktig!
Sjekk ut nettsiden

AFAS-programvare
CRM er grunnlaget for en god service. Takket være den komplette integrasjonen med ERP-programvaren til AFAS, er alt i ett system. ✓CRM ✓Finansielle ✓Prosjekter/timer ✓Ordrestyring ✓HRM/Lønn
Sjekk ut nettsiden

Yoobi (andre)
Samle alle kundedataene dine i ett nettbasert verktøy og få tak i kundeemnene, kundene, oppgavene og prosjektene dine. Koble e-post- og planløsningene og avtalene direkte inn i kalenderen. Integrer med API-en for virkelig sømløs sporing av kundeemner.
Sjekk ut nettsiden

Hvordan kan et CRM-system hjelpe deg med oppkjøp og markedsføring?
Angi påminnelser med CRM
Med et CRM-system kan du enkelt strukturere og automatisere salgsprosessen. Bare ved å sette kundedata, kontaktøyeblikk og avtaler på rad. Ved å angi påminnelser må du sørge for at du aldri glemmer å ringe en (potensiell) kunde.

Blygenerasjonen gir seg perfekt til dette. Vet du for eksempel at en kunde ikke begynner å jobbe med sin nyttårsstrategi før fjerde kvartal, og først da begynne å jobbe med budsjettet? Angi deretter en påminnelse i CRM-en for å komme i kontakt i høst. På denne måten sikrer du en god oppfølging.

Integrer med LinkedIn
Visste du at du kan koble LinkedIn-profiler til CRM-programvare? Med en spesiell plugin kan du koble LinkedIn-kontoene til kundedataene i systemet ditt. Vil kontaktbryterposisjonene dine? Deretter kan du automatisk motta en statusoppdatering hvis du vil. Hvis han eller hun bytter etter en lignende stilling i et annet selskap, kan det gi muligheter.

Skanne visittkort med CRM-systemet
Du vet det kanskje: i løpet av en dag med nettverk får du mange visittkort, men hvor forlater du dem? Kanskje du mistet et spor en gang fordi du ikke kunne finne kortet. I dag tilbyr de fleste CRM-systemer muligheten til å skanne visittkort direkte via en app. Denne appen gjenkjenner dataene og setter dem direkte inn i en kundekonto.

CRM-markedsføring:
Forskning viser at 80 prosent av selskapene bare bruker CRM-programvare til å lagre demografiske data og ordrehistorikk. En skam, selvfølgelig, fordi markedsføring kan også dra nytte av denne informasjonen. Dette gjør at du kan lagre en kundes ønsker, slik at du kan sette opp mer effektive kampanjer.

Planlegge en markedsføringskampanje fra CRM
Som markedsfører lar CRM-programvaren deg planlegge, kjøre og analysere en markedsføringskampanje fra start til slutt. Gjør kundedataene dine i systemet så omfattende som mulig, og kom deretter frem til en kundeprofil. Dette kan deretter oversette markedsføring til en kundestrategi. Du kan lese nøyaktig hvordan du gjør dette i denne artikkelen.

Minner

Når det gjelder salgsavdelingen, er det også svært nyttig å sette opp påminnelser for markedsføring. Du kan for eksempel minne en salgsrepresentant om å gi et bestemt tilbud til en kunde.

Automatisk e-postmarkedsføring
Hvis kunden for eksempel har registrert seg for et årlig abonnement og det er nesten på tide å fornye, kan CRM-programvaren sende en automatisk e-post med et godt tilbud. Du kan bli overrasket over hvor mange kampanjer du kan automatisere.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *